ΙΜΕ πληροφορική - Preloader

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων για τα ASUS Zenbook σε Ελλάδα και Κύπρο

Η Westnet ανακοίνωσε το Zenbook Money Back warranty, μία νέα ενέργεια της ASUS, που δίνει άλλη διάσταση στην ικανοποίηση των καταναλωτών της, με βάση την επιθυμία της κάθε πελάτης να μπορεί να αποκτήσει το laptop που επιθυμεί και που καλύπτει τις ανάγκες του, χωρίς “δεύτερες σκέψεις”.


 

Η εταιρεία έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προϊόντων της, εισάγει την ενέργεια Zenbook Money Back warranty, η οποία καλύπτει όλα τα laptops της σειράς Zenbook μέσα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της. Έτσι, στην περίπτωση που ο χρήστης δεν μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του Zenbook του, μπορεί να το επιστρέψει, και να λάβει πίσω το 100% της αξίας του.

Η ενέργεια ισχύει από τις 20/02/2018 και θα διαρκέσει μέχρι τις 30/06/2018. Στο πλαίσιο αυτό, οι καταναλωτές θα έχουν στη διάθεσή τους περιθώριο τριών μηνών από την αγορά οποιουδήποτε ZenBook, για να επωφεληθούν του προγράμματος. Μοναδική προϋπόθεση για την αξιοποίηση της ενέργειας είναι η εγγραφή στην online βάση της ASUS www.asusplus.gr/gr/money-back.

Τα Zenbook είναι η premium σειρά laptop της Asus που χαρακτηρίζονται από το λεπτό, κομψό σχεδιασμό και το περίβλημα αλουμινίου. Είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ώστε να προσφέρουν επιδόσεις και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

Η ενέργεια ”Zenbook Money Back Warranty” είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα μέσα από το δίκτυο φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων των εταιριών Electronet, Media-Markt, Public και στην Κύπρο μέσα από τα καταστήματα των Bionic, Public και Στεφανής.

Πηγή: http://gr.pcmag.com

Μετάβαση στο περιεχόμενο