ΙΜΕ πληροφορική - Preloader

Μπείτε στο ίντερνετ μέσω εικονικής πραγματικότητας με τον Chrome

Καλά νέα έχουμε για όσους έχουν το Google Daydream View ή το Lenovo Mirage Solo headset εικονικής πραγματικότητας: Μπορείτε τώρα να χαθείτε στον κόσμο του ίντερνετ σε VR μέσω Google Chrome.

Για να το δοκιμάσετε πρέπει να κατεβάσετε την νεότερη έκδοση του Chrome στο android smartphone σας μέσω του Google Play. Μετά θα μπορείτε να τρέξετε τον Chrome από την κεντρική οθόνη της συσκευής Daydream που έχετε και να μπείτε σε οποιαδήποτε σελίδα θέλετε σε VR.

“Όλες σας οι αγαπημένες λειτουργίες του Chrome, από φωνητική αναζήτηση σε κρυφά παράθυρα και σελιδοδείκτες, είναι τώρα διαθέσιμες στο Daydream headset σας”, έγραψε σε ανάρτηση ο Gordon Brander (Chrome UX Engineer). “Mε τον Chrome τώρα διαθέσιμο στο Daydream, μπορείτε να ξεκινήσετε αναζητήσεις στο κινητό σας είτε διαβάζετε το αγαπημένα σας άρθρο ειδήσεων είτε βλέπετε ένα βίντεο στο Youtube, και εύκολα να μεταβείτε στο headset σας.”

Το Google πρόσθεσε επίσης μια αποκλειστική λειτουργία για το Daydream, το cinema mode, που “βελτιστοποιεί διαδικτυακά βίντεο για την καλύτερη δυνατή VR εμπειρία”, έγραψε ο Brander.

Πηγή: https://gr.pcmag.com

Μετάβαση στο περιεχόμενο