ΙΜΕ πληροφορική - Preloader

Ήρθε η νέα σειρά παιχνιδιών PlayLink πλήρως μεταγλωττισμένη στα ελληνικά

Έχεις κανονίσει να μαζευτεί η παρέα στο σπίτι και αναζητάς ένα νέο, συναρπαστικό τρόπο διασκέδασης που μπορούν να απολαύσουν όλοι; Το PlayStation 4, σου δίνει τη λύση με τη νέα αποκλειστική σειρά παιχνιδιών PlayLink. Για πρώτη φορά, σου δίνεται η δυνατότητα να «μετατρέψεις» το smartphone ή το tablet σε χειριστήριο για το PlayStation 4, και να ανακαλύψεις ένα νέο τρόπο παιχνιδιού, που μπορούν όλοι, μικροί και μεγάλοι, να απολαύσουν μαζί. Τα νέα αυτά παιχνίδια της σειράς PlayLink έρχονται πλήρως μεταγλωττισμένα στα ελληνικά.


 

Πάρτε στα χέρια σας ένα smartphone ή ένα tablet με λειτουργικό iOS ή Android, κατεβάστε, χωρίς χρέωση, το αντίστοιχο με το εκάστοτε PlayLink παιχνίδι app και είστε έτοιμοι για δράση! Οι επιλογές είναι πολλές, ικανές να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς, από κουίζ και παιχνίδια γνώσεων, παρεΐστικα διασκεδαστικά παιχνίδια, μυστηριώδη θρίλερ και άλλα πολλά. Άσε για λίγο στην άκρη το DUALSHOCK 4 και προσκάλεσε τους όλους να μπουν στο παιχνίδι, απλά χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet τους σαν χειριστήριο.

Συγκεκριμένα, μπορείς να απολαύσεις στα ελληνικά τα παιχνίδια: That’s You!, Η Γνώση είναι Δύναμη (Knowledge is Power), Frantics και Hidden Agenda.

Πηγή: http://gr.pcmag.com

Μετάβαση στο περιεχόμενο