ΙΜΕ πληροφορική - Preloader

Το God of War επιστρέφει στις 20 Απριλίου

Το πολυαναμενόμενο God Of War και ο εκρηκτικός Kratos έρχονται αποκλειστικά στο PlayStation 4, στις 20 Απριλίου 2018. Η συνέχεια της θρυλικής σειράς καταφθάνει με μια καινούργια ιστορία και σε «ρίχνει» σε μια περιπέτεια βγαλμένη από την Σκανδιναβική μυθολογία. Ο νέος τίτλος της πολυαγαπημένης σειράς για πρώτη φορά ξεφεύγει από τα όρια της ελληνικής μυθολογίας και έρχεται πλήρως μεταγλωττισμένος και με ελληνικό μενού και ελληνικούς υπότιτλους.


 

Η Sony Interactive Entertainment αποκάλυψε επίσης τις συλλεκτικές εκδόσεις που θα είναι διαθέσιμες και στην ελληνική αγορά αλλά και το επιπλέον περιεχόμενο που θα λάβουν όσοι επιλέξουν να προ-παραγγείλουν μία από αυτές. Πιο συγκεκριμένα αποκαλύφθηκαν οι εκδόσεις, Collector’s Edition για αυτούς που θέλουν την πιο πλούσια έκδοση του παιχνιδιού, Limited Edition για εκείνους που αρέσκονται σε επιπλέον συλλεκτικό περιεχόμενο και Digital Deluxe για εκείνους που προτιμούν την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού αλλά δεν θέλουν να στερηθούν επιπλέον συλλεκτικό ψηφιακό περιεχόμενο.

Για τους ανυπόμονους που θέλουν να είναι ανάμεσα στους πρώτους που θα εξασφαλίσουν το νέο κεφάλαιο της σειράς, με κάθε προπαραγελλία θα υπάρχουν μοναδικά συλλεκτικά ψηφιακά αντικείμενα βγαλμένα κατευθείαν από το παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα: http://gr.pcmag.com

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο