ΙΜΕ πληροφορική - Preloader

Η Acer μας Tease-αρει το Predator Thronos, μία τεράστια μηχανική Gaming φωλιά

Δεν υπάρχει τίποτα εκλεπτυσμένο για το Predator Thronos, το πρωτότυπο της gaming υπέρ-καρέκλας της Acer που παρουσιάστηκε στο συνέδριο IFA electronics trade show.

Το Predator Thronos είναι κάτι περισσότερο από μια καρέκλα. Ο μηχανοκίνητος θρόνος περιλαμβάνει ξεκούραστα πόδια, χώρο για τρεις οθόνες και γαλάζιο φωτισμό για ατμόσφαιρα. Διάφορα μέρη του συστήματος αυτού είναι μηχανοκίνητα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να σηκώσετε και να κατεβάσετε το στήριγμα των ποδιών και τις βάσεις των οθονών, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ένα από τα λίγα πράγματα που λείπει από το Predator Thronos είναι το μικρό αποτύπωμα. Με ύψος περίπου 1,5 μέτρο και βάρος 220 κιλά, το Predator Thronos είναι μία υπέροχη κτηνωδία. Μπορεί εύκολα κάποιος να το περάσει για θρόνο ενός supervillain, που κάθεται εκεί για να ελέγξει το καταστρεπτικό του όπλο. Θα χρειαστεί φυσικά και ένα ειδικό δωμάτιο για να το χωρέσει στο σπίτι.

Η βάση στήριξης οθόνης του “θηρευτή θρόνου” μπορεί να υποστηρίξει έως και τρεις οθόνες 27 ιντσών, όπως παρουσίαζε η Acer στην IFA. Μόλις καθίσετε, στρέψετε τις οθόνες σε βολικό σημείο και περιστρέψτε το δίσκο του πληκτρολογίου προς το εργονομικό κάθισμα, αισθάνεστε πραγματικά ότι είστε έτοιμοι για μάχη.

Η λειτουργία κραδασμών της καρέκλας μπορεί να συντονιστεί με τη δράση εντός του παιχνιδιού σαν Xbox controller, αλλά στα μηχανοκίνητα controls δεν έχουμε την ίδια επιλογή. Εκτός από την ανύψωση και το χαμήλωμα των οθονών και της στήριξης ποδιών, το κάθισμα μπορεί να αναπηδήσει αυτόματα μέχρι 140 μοίρες.

Οι επιλογές χρώματος είναι αυτό που περιγράφει η Acer ως “απειλητικό” dual-tone black, με λευκό τόνο ή τα μπλε φώτα που υπήρχαν στις μονάδες επίδειξης της IFA.

Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε τιμή ή διαθεσιμότητα για το Predator Thronos, αλλά υποθέτουμε ότι το κόστος θα είναι τόσο αστρονομικό όσο το μέγεθος και το βάρος της καρέκλας.

Το Predator Thronos δεν είναι το μόνο εκθαμβωτικό πρωτότυπο που παρουσίασε η Acer στην IFA. Ο τεχνολογικός γίγαντας της Ταϊβάν παρουσίασε επίσης ένα convertible gaming laptop 2 σε 1, με όνομα Acer Predator Triton 900.

Πηγή: https://gr.pcmag.com

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο