ΙΜΕ πληροφορική - Preloader

Η Microsoft σταμάτησε πιλοτική λειτουργία διαφήμισης στο Mail App των Windows 10

Σύμφωνα με πήγες σε μια preview έκδοση διαθέσιμη στο Microsoft Insider Program ξεκίνησαν να φαίνονται διαφημίσεις στο Mail app των Windows 10 σε μη επαγγελματικούς και τρίτους λογαριασμούς (Yahoo mail, Gmail, outlook.com) και σε όσους χρήστες δεν είχαν αγορασμένη έκδοση του Office 365.

Μόλις ο τύπος ξεκίνησε να δίνει σημασία στο συγκεκριμένο feature η εταιρεία το απενεργοποίησε, τονίζοντας ότι ήταν μια καθαρά δοκιμαστική λειτουργία. Η εταιρεία επίσης κατέβασε και το σχετικό ειδοποιητικό φύλλο για τις διαφήμισης που τόνιζε ότι η υπηρεσία ήταν πιλοτική σε Βραζιλία, Καναδά, Αυστραλία και Ινδία.

Να σημειωθεί ότι από τότε που η Microsoft έβγαλε τα Windows 10 φαίνεται να πειραματίζεται με διάφορα εναλλακτικά μοντέλα για να βγάλει κέρδος από την πλατφόρμα και οι εσωτερικές διαφημίσεις στο λογισμικό φαίνεται να είναι κάτι που σκέφτονται σοβαρά στα γραφεία της. Η υπηρεσία αυτή θα προσέφερε προσωποποιημένες διαφημίσεις αξιοποιώντας τα στατιστικά που έχει συλλέξει για τους χρήστες της και τα έσοδα θα επενδύονταν για την καλύτερη ανάπτυξη -σύμφωνα με την Microsoft- των προϊόντων της.

 

Πηγή: https://gr.pcmag.com

Μετάβαση στο περιεχόμενο