ΙΜΕ πληροφορική - Preloader

H Xiaomi παρουσίασε gaming laptop

H Xiaomi παρουσίασε το πρώτο της gaming laptop σε εκδήλωση στη Σανγκάη. Το Mi Gaming Laptop έχει σώμα από βουρτσισμένο αλουμίνιο και μέγιστο πάχος 20,9mm, οθόνη με διάσταση 15,6 ίντσες, περιθώρια 9,9mm και ανάλυση Full HD.

Το πληκτρολόγιο έχει φωτισμό RGB, όπως αναμενόταν για το είδος του φορητού, όμως επιπλέον, υπάρχουν και τέσσερις ζώνες με φωτισμό RGB σε τέσσερα διαφορετικά σημεία περιμετρικά της συσκευής. Επίσης, το πληκτρολόγιο έχει πέντε προγραμματιζόμενα πλήκτρα.


 

Στην καρδιά του Mi laptop χτυπάει ο επεξεργαστής Intel Core i7-7700HQ. Αυτός, μαζί με έναν σκληρό δίσκο με χωρητικότητα 1ΤΒ, είναι τα μόνα σταθερά υποσυστήματα στις δύο διαμορφώσεις που υπάρχουν. Η βασική σύνθεση διατίθεται στα 960 δολάρια και έχει κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 1050 Ti, 8GB μνήμη RAM και SSD χωρητικότητας 128GB. Η πιο πλούσια σύνθεση κοστίζει 1.440 δολάρια και διαθέτει κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 1060, 16GB μνήμη και NVMe SSD των 256GB.

Όσον αφορά στη συνδεσιμότητα, υπάρχουν τέσσερις θύρες USB 3.0, δύο USB-C, μία HDMI και μία 3.5mm η οποία έχει δικό της ενισχυτή. Στον τομέα του ήχου υπάρχουν στερεοφωνικά ηχεία ισχύος 3 Watt, ενώ το σύστημα έχει πάρει τις πιστοποιήσεις Dolby Atmos και Hi-Res Audio.

Για την ψύξη του laptop η Xiaomi εφάρμοσε ένα σύστημα σχεδιασμού 3+2 για τα heatpipes και τέσσερις αεραγωγούς, ενώ η ενεργή ψύξη αποτελείται από δύο ανεμιστήρες.

Το Mi Gaming Laptop θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας στις 13 Απρίλη και είναι άγνωστο εάν και πότε θα το δούμε σε άλλες αγορές.

Πηγή: http://gr.pcmag.com

Μετάβαση στο περιεχόμενο