ΙΜΕ πληροφορική - Preloader

Windows Ink: Απογειώστε την παραγωγικότητά σας!

H νέα γενιά Windows συσκευών έρχεται εξοπλισμένη με εντυπωσιακές οθόνες αφής και γραφίδες τελευταίας γενιάς, ξεκλειδώνοντας καινούριους, πιο άμεσους τρόπους διαδραστικότητας του χρήστη με τον υπολογιστή του. Οπως λέει και το μότο της Microsoft: «Εάν μπορείτε να το σκεφθείτε, μπορείτε και να το επεξεργαστείτε μέσω του Ink»!


 

Μετατρέψτε ιδέες σε ψηφιακές σημειώσεις

Η τεχνολογία Windows Ink παντρεύει τον ψηφιακό κόσμο με τις «πατροπαράδοτες» χειρόγραφες σημειώσεις και τα σχεδιαγράμματα. Στόχος της είναι να μπορείτε να αποτυπώσετε στον υπολογιστή σας οποιαδήποτε σκέψη σας, με την ίδια αμεσότητα που θα το κάνατε και στο χαρτί. Με το που θα πάρετε το πενάκι στα χέρια σας, μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες, sticky notes ή να σχεδιάσετε όλα όσα θέλετε, ακόμα και απευθείας στην οθόνη κλειδώματος.

Με τη γραφίδα, επίσης, σας δίνεται η δυνατότητα να απομονώσετε οτιδήποτε στην οθόνη σας, ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για έγγραφο, ιστοσελίδα, φωτογραφία ή εφαρμογή, να το επεξεργαστείτε και να το μοιραστείτε με ένα κλικ. Και αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς χάρη στο Windows Ink, μπορείτε να γράψετε τον αριθμό μιας πτήσης και να εμφανιστεί η κατάστασή της στο αεροδρόμιο, να σημειώσετε μια διεύθυνση και να εντοπιστεί άμεσα στην εφαρμογή «Χάρτες», με έτοιμη την πρόταση για την καλύτερη διαδρομή!

Το χειρόγραφό σας κείμενο δεν ψηφιοποιείται απλά, καθώς αποκτά μια νέα διάσταση διαχείρισης και αλληλεπίδρασης. Κλείνοντας, να αναφερθεί ότι για τους πιο οργανωτικούς το Windows Ink συνεργάζεται άψογα με την εφαρμογή σημειώσεων OneNote, η οποία πραγματικά απογειώνει τις δυνατότητες της πλατφόρμας, επιτρέποντάς σας ακόμα και να γράψετε ένα μαθηματικό πρόβλημα, προκειμένου το OneNote να σας προτείνει τη λύση!

Πηγή: techpress.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο