ΙΜΕ πληροφορική - Preloader

Τα ημερολόγια της IME πληροφορική συνοδεύουν εκλεκτά Αχαΐκά προϊόντα από το Κελλάρι 151

Τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα καλάθια δώρου της αγοράς αποκλειστικά με Αχαϊκά Προϊόντα.

Και τα φετινά Χριστούγεννα κάνει θραύση η νέα σειρά εορταστικών Αχαϊκών Καλαθιών Δώρου του καταστήματος “Κελλάρι” της Μαιζώνος που διαθέτει αποκλειστικά Αχαϊκά Προϊόντα. Εξαιρετικά καλάθια για προσωπίκό ή και επιχειρηματικό δώρο, με την υπογραφή Αχαϊκών Επιχειρήσεων και παραγωγών.


 

Ξεφυλίσαμε τον κατατοπιστικό κατάλογο για να δημιουργήσουμε μόνοι μας το δικό μας δώρο σε συσκευασία και με περιεχόμενο της επιλογής μας.

Μεγάλο εύρος υπάρχει και στις τιμές καθώς υπάρχουν δώρα που ξεκινούν από μόλις 8 ευρώ και προσαρμόζονται στις οικονομικές δυνατότητες κάθε καταναλωτή.

Το σημαντικότερο είναι ότι επιλέγοντας ένα Αχαϊκό Καλάθι Δώρου, συμβάλλουμε αποφασιστικά στη στήριξη της τοπικής οικονομίας και των τοπικών παραγωγών.

Παράλληλα ξεφεύγουμε από τη λογική ενός συνηθισμένου δώρου καθώς το γεγονός ότι περιλαμβάνει προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς, αυτομάτως το κάνει να ξεχωρίζει.

Τη σειρά Αχαϊκών Καλαθιών Δώρου, δημιούργησε το ΚΕΛΛΑΡΙ σε συνεργασία με πενήντα παραγωγούς και Επιχειρήσεις της Αχαΐας.

Το ΚΕΛΛΑΡΙ (βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας, Μαιζώνος και Φιλοποίμενος) είναι το πρώτο και μοναδικό κατάστημα που διαθέτει αποκλειστικά προϊόντα Αχαϊκών Επιχειρήσεων και Παραγωγών.

Λειτουργεί ως Delicatessen και Δωροπωλείο, αλλά και ως wine bar, διαθέτοντας την μεγαλύτερη ποικιλία ετικετών Αχαϊκών κρασιών που θα βρείτε στην Πάτρα, ή ένα ποτό συνοδεία πιάτων επίσης από Αχαϊκά προϊόντα.

Υπάρχουν καλάθια έτοιμα και συσκευασίες δώρων που η τιμή τους αρχίζει από τα 8 ευρώ και φτάνει έως και 100 ευρώ.

Ωστόσο, ο κάθε καταναλωτής μπορεί να δημιουργήσει τη δική του σύνθεση με προϊόντα της επιλογής του και σύμφωνα με τα χρήματα που θέλει να διαθέσει.

Τα Αχαϊκά Καλάθια αποτελούν μια εξαιρετική ιδέα και για Επιχειρηματικό Δώρο, καθώς στέλνουν το μήνυμα της συνεργασίας και της αλληλοστήριξης των τοπικών επαγγελματιών και επιχειρήσεων.

Γίνεται διανομή σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το ΚΕΛΛΑΡΙ θα είναι ανοιχτό και ανήμερα τα Χριστούγεννα από τις 11 έως τις 2 το πρωί και από τις 6 το απόγευμα έως αργά τη νύχτα.

Διαβάστε περισσότερα: thebest.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο