ΙΜΕ πληροφορική - Preloader

H Samsung παρουσιάζει νέα 8K TV

Η Samsung συνεχίζει να φέρνει επανάσταση στη βιομηχανία των οθονών με την παρουσίαση της Q900R QLED 8K στην IFA 2018, που περιλαμβάνει την τεχνολογία 8K AI Upscaling. Διαθέσιμη σε τέσσερα εξαιρετικά μεγάλα μεγέθη οθονών (65”, 75”, 82” and 85”), η Samsung QLED 8K TV θα διαθέτει διάφορα 8K-ready χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της Real 8K Ανάλυσης, του Q HDR 8K και του επεξεργαστή Quantum 8K, που έχουν δημιουργηθεί για να φέρουν στη ζωή πραγματική 8Κ ποιότητα εικόνας.

Η Real 8K ανάλυση μπορεί να παράγει μέγιστο επίπεδο φωτεινότητας 4,000 nit – ένα πρότυπο που πληρούν τα περισσότερα κινηματογραφικά στούντιο. Το Q HDR 8K υπό το πρότυπο HDR10+ προσφέρει τέλειες εκφράσεις χρωμάτων για ρεαλιστικές, ζωντανές εικόνες, ακριβώς όπως τις είχε κατά νου ο δημιουργός. Η τεχνολογία 8K AI Upscaling της σειράς Q900R που αναπτύχθηκε από τη Samsung με χρήση τεχνητής νοημοσύνης, έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την ποιότητα τόσο της εικόνας όσο και του ήχου – ανεξάρτητα από την αρχική ποιότητα ή μορφή πηγής – σε εξαιρετική ποιότητα 8K.

Η Samsung ανακοίνωσε επίσης την The Wall, την οθόνη τελευταίας τεχνολογίας Micro LED σχεδιασμένη για επαγγελματικούς χώρους και περιβάλλοντα θέασης εκτός σπιτιού. Πλήρως εξοπλισμένη με αυτόφωτη τεχνολογία προβολής και αρθρωτό σχεδιασμό, η οθόνη The Wall μπορεί να τροποποιηθεί έτσι ώστε να προσφέρει στους χρήστες την ελευθερία να αποφασίζουν τον τρόπο, με τον οποίο θα την ενσωματώνουν στο χώρο τους.

Επιπρόσθετα, η Samsung παρουσίασε ένα νέο μοντέλο 49 ιντσών στη σειρά The Frame, προσθέτοντας τη λειτουργία της εύκολης ανακάλυψης, που προσφέρει στους χρήστες εύκολη πρόσβαση σε έργα τέχνης που είναι οργανωμένα με ειδικό τρόπο, ώστε να προβάλλονται στην οθόνη, χωρίς να είναι αναγκαία η αναζήτηση μέσα από χιλιάδες επιλογές. Ακόμη, η εφαρμογή The Frame’s Art Store συνεχίζει να διευρύνεται, με περισσότερα από 850 έργα τέχνης από κάποιους από τους πιο καταξιωμένους οργανισμούς τέχνης στον κόσμο, όπως το Berlin State Museum, το Victoria & Albert Museum και την Tate.

Πηγή: https://gr.pcmag.com

Μετάβαση στο περιεχόμενο