Η Google ετοιμάζει καταστήματα στην αγορά της Ινδίας

pixel-smartphonesΓια να ενισχύσει περαιτέρω τις πωλήσεις της σειράς Pixel smartphones.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ιστοσελίδων του εξωτερικού, η Google έχει στα άμεσα σχέδιά της να ανοίξει φυσικά σημεία πώλησης στην αγορά της Ινδίας. Τα εν λόγω καταστήματα θα έχουν στόχο να ενισχύσουν περαιτέρω την εμπορική πορεία των Pixel smartphones και εικάζεται πως θα ανοίξουν τις πύλες τους στο δεύτερο μισό του 2018.

Στις 3,1 ώρες η μέση ημερήσια χρήση του Διαδικτύου στην Ελλάδα

xrisi internet elladaΟλοένα και πιο στενή γίνεται η σχέση του μέσου Έλληνα με το Διαδίκτυο, με τους χρήστες στην Ελλάδα να επιβεβαιώνουν την παγκόσμια τάση, που θέλει τους καταναλωτές να παραμένουν διαρκώς online και μάλιστα, απ’ όπου κι αν βρίσκονται. Σήμερα, το 81,8% των Ελλήνων χρηστών επισκέπτεται το Διαδίκτυο με οποιαδήποτε συχνότητα, ενώ ποσοστό 71% συνδέεται επί καθημερινής βάσης. Επίσης, ένας στους δύο Έλληνες μπαίνει καθημερινά στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προς πώληση το 50% του skroutz.gr...

skroutz logoΣτην πώληση του ποσοστού της στη "Σκρούτζ Α.Ε" που διαχειρίζεται τον δικτυακό τόπο "skroutz.gr" προχωράει η Dionic.

Σύμφωνα με την "Καθημερινή" η πώληση του ποσοστού 50% που κατέχει γίνεται από την πίεση των πιστωτριών τραπεζών και κυρίως της Eurobank η οποία ζητεί τη μείωση του δανεισμού της προς την Dionic.

Το 16% των ευρωπαϊκών εταιρειών κάνει πωλήσεις μέσω Διαδικτύου

poliseis internetΤο διαδικτυακό κανάλι πωλήσεων επιλέγουν σταδιακά όλο και περισσότερες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις. Το 2016, το 16% των εταιρειών, που βρίσκονταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.) και απασχολούσαν τουλάχιστον 10 άτομα, είχαν λάβει παραγγελίες μέσω ιστότοπου ή μέσω εφαρμογών. Οι πωλήσεις μέσω Web περιλαμβάνουν πωλήσεις τόσο σε μεμονωμένους καταναλωτές, όσο και σε άλλες επιχειρήσεις.

Τέλος οι μαύρες μπάρες στο YouTube του iOS

youtube logoΗ Google αναβάθμισε την εφαρμογή για να παίζει σε όλη την οθόνη των iPhone και iPad.

Αν προσπαθήσατε ποτέ να δείτε στο iPhone ή το iPad σας YouTube video που έχει γυριστεί με την κάμερα σε κάθετη διάταξη, θα έχετε έρθει σίγουρα αντιμέτωποι με τις κλασικές μαύρες μπάρες που γεμίζουν το πάνελ.