Το mode λειτουργίας "S" έρχεται στα Windows 10 το 2019

windows10Η Microsoft καταργεί τα Windows 10 S, την "light" έκδοση του λειτουργικού της που είχε δημιουργηθεί για να ανταγωνιστεί το Chrome OS. Αντί αυτής, από την επόμενη χρονιά οι κανονικές εκδόσεις των Windows 10 θα έχουν ένα "S mode".

O Joe Belfiore, εκ των αντιπροέδρων της Microsoft, επιβεβαίωσε σήμερα τις σχετικές φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Το Microsoft Office 2019 θα λειτουργεί μόνο στα Windows 10

microsoft office2019H Microsoft αποκάλυψε πως το Office 2019 θα τρέχει μόνο σε υπολογιστές με Windows 10 και όχι σε συστήματα με Windows 7 ή 8.1. Αυτό σημαίνει πως όσοι θέλουν τη standalone έκδοση της σουίτας και δεν επιθυμούν να κάνουν συνδρομή στην υπηρεσία Office 365 θα πρέπει απαραίτητα να έχουν PC που να τρέχει Windows 10.

Τα πρώτα benchmarks του νέου AMD Ryzen 7 2000

ryzenΔιαγράμματα επιδόσεων ενός νέου μυστηριώδους "μελλοντικού επεξεργαστή" διέρρευσαν από ένα κορεάτικο φόρουμ, ο οποίος φαίνεται πως είναι ο Ryzen 7 2700X. Σε αυτό συνηγορεί η ταχύτητα του ρολογιού η οποία είναι ίδια με πρηγούμενες διαρροές που είχαν προκύψει και αφορούσαν επιδόσεις στο 3DMark.

Στο HWBattle σύγκριναν τις επιδόσεις του με αυτές του Ryzen 7 1700X. Στο τεστ μνήμης του AIDA64 ο 2700X ήταν 11% ταχύτερος στο memory latency test, 30% ταχύτερος στο τεστ της L2 Cache και 16% ταχύτερος στο τεστ της L3 Cache.

Επέκταση της συνεργασίας Xerox Hellas και Info Quest

xeroxΗ απευθείας συνεργασία των δύο εταιρειών, που έως σήμερα αφορούσε στη διάθεση Α4 και Α3 συσκευών της Xerox, διευρύνεται συμπεριλαμβάνοντας πλέον και το σύνολο των αυθεντικών αναλωσίμων Xerox, καλύπτοντας κάθε ανάγκη των τελικών πελατών.

Ο Θοδωρής Φράγκος, COO της Info Quest Technologies, ανέφερε σχετικά με τη συνεργασία: "Σταθερή επιδίωξή μας, παραμένει η προσπάθεια να εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγορά, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξασφαλίζοντας συνεχή διαθεσιμότητα, ανταγωνιστικές τιμές και απροβλημάτιστη συνεργασία με τους πελάτες μας σε όλα τα επίπεδα. Η επέκταση της συνεργασίας μας με τη Xerox στον τομέα των αναλωσίμων, εκτιμούμε ότι θα διευρύνει σημαντικά τις επιλογές των συνεργατών μας στην εξυπηρέτηση των αναγκών της αγοράς".

Η HP επεκτείνει τις δυνατότητες «Device as a Service»

hp«Η συνεχής επέκταση των προσφερόμενων υπηρεσιών μας αντανακλά την βαθιά δέσμευση της HP να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του εργατικού δυναμικού μας», αναφέρει ο Guy Collet, Heads of Personal Systems Services, EMEA, HP Inc. «Αυτές οι διευρυμένες υπηρεσίες παρέχουν έξυπνες και απλοποιημένες λύσεις για το σύγχρονο εργατικό δυναμικό και ξεκλειδώνουν νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη τόσο για τους πελάτες, τους συνεργάτες μας, αλλά και την εταιρεία μας.»